Vi er eksperter i anlæg af ny græsplæne​

Drømmer du om at få en ny græsplæne? Så kan du med fordel kontakte MTE for professionel hjælp til en god pris. Vi tilbyder anlæg af græsplæne hos kunder lokalt i Tølløse, Holbæk, Roskilde samt på resten af Sjælland.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for forskellige former for anlægsarbejde. Derudover tilbyder vi anlæg af ny græsplæne med græsslåning, fræsning, gødning af græsplæne samt stensamling. Anlægning af græsplæner tilbyder vi fra tre kroner per kvadratmeter (uden moms).

Vi tilbyder såning af græs efter dine ønsker

Hos os kan du få den græstype, som du gerne vil have. Dog anbefaler vi typisk såning af græs i stedet for rullegræs, da ventetiden er den samme. Og hvorfor så bruge ekstra penge på rullegræs, når du alligevel ikke kan gå på græsset de første par uger.​

Uanset hvilken type anlæg af græsplæne du vælger, giver vi dig altid et par gode råd med på vejen. 

Det kan være råd i forbindelse med vedligeholdelse, det bedste tidspunkt at så på eller bekæmpelse af ukrudt. Vi har de rette maskiner til at løse opgaven professionelt og tilfredsstillende, så du er sikret et flot resultat.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for anlæg af ny græsplæne, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 31 25 27 23, eller du kan sende en besked til tilbud@mte.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger om såning af græs afhængigt af dine behov.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Skal du have løst en opgave professionelt?

Vi nedriver, nedbryder og klipper alt - også det de andre ikke kan! Lad os høre om din opgave og afgive et tilbud - helt uforpligtende.

MTE er din profesionelle nedrivnings samarbejdspartner inden for totalnedrivning, beton og stålkonstruktioner, og miljøsanering.

Vi har mange års erfaring som alsidigt nedrivningsfirma, og hjælper både private og erhverv i hele Danmark.

Kontakt os

​MTE

Tølløsevej 200, 4340 Tølløse

Navigering på Google Maps

Send os en besked via nedenstående
​e-mail eller brug formularen her.

E-mail: tilbud@mte.dk

Følg os på Facebook

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os ang. nedrivningsopgaver.

Hverdage 08.00 - 16.00