Anlægsarbejde udført af professionelt firma

​Mangler du hjælp til en form for anlægsarbejde? Så står vi hos MTE klar til at løse enhver opgave på området. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Vores lokale kunder kommer fra Tølløse, Holbæk og Roskilde, men vi har kunder fra hele Sjælland.

Vi udfører alle former for anlægsarbejde, og vi løser store som små opgaver inden for områder som vejbygning, byggemodning og betonboring. Hvis du skal i gang med at bygge et nyt hus, så hjælper vi desuden gerne med nye udstøbninger til parcelhuse eller nye boligområder. Vi varetager også andre opgaver i forbindelse med byggearbejde.

Vi tilbyder alle former for anlægsarbejde

Vi har mange års erfaring inden for anlægsarbejde og har udført en lang række store projekter. Vi er derfor garant for professionel planlægning og styring, som danner grundlaget for et succesfuldt projekt.

​Vi sætter en stor ære i, at vores entrepriser altid afleveres til rette tid, aftalte kvalitet og en konkurrencedygtig pris.

Hos os bliver du som kunde sat i centrum. Det betyder med andre ord, at vi altid imødekommer dine ønsker og behov bedst muligt. Derudover hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Kontakt os for flere informationer

Kontakt os, og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer videre med jeres projekt. Vi er altid klar til at løse enhver opgave, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 31 25 27 23 eller på tilbud@mte.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer og et godt tilbud.

Skal du have løst en opgave professionelt?

Vi nedriver, nedbryder og klipper alt - også det de andre ikke kan! Lad os høre om din opgave og afgive et tilbud - helt uforpligtende.

MTE er din profesionelle nedrivnings samarbejdspartner inden for totalnedrivning, beton og stålkonstruktioner, og miljøsanering.

Vi har mange års erfaring som alsidigt nedrivningsfirma, og hjælper både private og erhverv i hele Danmark.

Kontakt os

​MTE

Tølløsevej 200, 4340 Tølløse

Navigering på Google Maps

Send os en besked via nedenstående
​e-mail eller brug formularen her.

E-mail: tilbud@mte.dk

Følg os på Facebook

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os ang. nedrivningsopgaver.

Hverdage 08.00 - 16.00