Asbestsanering af hus og større bygninger​

Skal du bruge hjælp til miljøsanering eller asbestsanering? I så fald er vi de rette at kontakte. Vi kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Vi har lokale kunder fra Holbæk, Tølløse og Roskilde, men har også kunder på hele Sjælland.

Vi tilbyder blandt andet hjælp til:

  • Miljøscreening
  • Asbestsanering
  • PCB-sanering.

For os er det desuden underordnet, om det er et mindre hus eller større bygninger. Vi løser store såvel som små opgaver, og derudover har vi altid fokus på miljøet. Det betyder, at vi blandt andet går ind for genbrug.

Det skal desuden nævnes, at vi har styr på samtlige regler på området, og at vi udelukkende arbejder sammen med de bedste i branchen. I os får du med andre ord en seriøs samarbejdspartner, der har fordelagtige priser.​

Hvad er miljøsanering?

Når det gælder miljøsanering, bortskaffes alle farlige miljøstoffer på korrekt vis.

Når vi udfører opgaven, sørger vi altid for at kortlægge alt, hvad der kan være af farlige stoffer, inden vi påbegynder arbejdet. Vi gennemgår altså bygningen først og bortskaffer samtlige farlige miljøstoffer, og derefter anmelder vi dem på korrekt vis.

Vi er eksperter inden for miljø- og asbestsanering, så du kan trygt lade os klare opgaven for dig. Vi sørger altid for at overholde alle gældende regler på området, og sikkerheden er i top. Hos os er du garanteret et professionelt udført arbejde til en attraktiv pris.

Ring eller skriv for et godt tilbud i dag

Er du interesseret i at høre mere om vores konkurrencedygtige priser på miljøsanering, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre ved at ringe på telefon 31 25 27 23, eller du kan sende en besked til tilbud@mte.dk, og så finder vi i fællesskab frem til en fordelagtig løsning til en god pris. Endelig kan du også udfylde kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside.​​

Skal du have løst en opgave professionelt?

Vi nedriver, nedbryder og klipper alt - også det de andre ikke kan! Lad os høre om din opgave og afgive et tilbud - helt uforpligtende.

MTE er din profesionelle nedrivnings samarbejdspartner inden for totalnedrivning, beton og stålkonstruktioner, og miljøsanering.

Vi har mange års erfaring som alsidigt nedrivningsfirma, og hjælper både private og erhverv i hele Danmark.

Kontakt os

​MTE

Tølløsevej 200, 4340 Tølløse

Navigering på Google Maps

Send os en besked via nedenstående
​e-mail eller brug formularen her.

E-mail: tilbud@mte.dk

Følg os på Facebook

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os ang. nedrivningsopgaver.

Hverdage 08.00 - 16.00