​Nedbrydningsfirma med mange års erfaring

Søger du et godt tilbud fra et nedbrydningsfirma, er vi de rette at kontakte. Vi er et erfarent og professionelt firma, som tilbyder fordelagtige priser på nedrivning af bygninger. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Vi servicerer primært lokale kunder fra Tølløse, Holbæk og Roskilde, men vi har kunder fra hele Sjælland.

Hos os er du altid i trygge hænder, da vi løbende holder dig orienteret om opgaven. Vælger du os, får du en seriøs samarbejdspartner med en reel tidshorisont og fast arbejdsplan, så du ikke får nogen overraskelser. Endelig har vi altid miljøet i fokus, hvorfor vi går ind for genbrug i forbindelse med nedbrydning.

Hvad koster nedrivning af hus?

Den nøjagtige pris på nedrivning af hus afhænger af nedbrydningens omfang, men vi garanterer dig altid en fordelagtig pris. Vi klarer nedbrydning på en ordentlig måde med hensyn til miljøet og vores efterkommere, og vi har desuden den rette erfaring og maskinpark til at klare enhver opgave.​

Vi sørger naturligvis altid for at finde den rette løsning til dig, da vi har lysten og erfaringen til at sætte os i dit sted. Uanset hvad, så påtager vi os opgaven med stor entusiasme og den rette viden. Det skal desuden nævnes, at vi udfører delvis nedbrydning, og her består vores arbejdsopgaver blandt andet i nedklipning af betondæk, nedskæring af stålkomponenter samt nedrivning af facader.

Kontakt os for flere oplysninger om nedbrydning

Tag kontakt til vores nedbrydningsfirma i dag ved at ringe på telefon 31 25 27 23 – eller ved at sende en e-mail til tilbud@mte.dk.

Du kan også sende en besked ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

Skal du have løst en opgave professionelt?

Vi nedriver, nedbryder og klipper alt - også det de andre ikke kan! Lad os høre om din opgave og afgive et tilbud - helt uforpligtende.

MTE er din profesionelle nedrivnings samarbejdspartner inden for totalnedrivning, beton og stålkonstruktioner, og miljøsanering.

Vi har mange års erfaring som alsidigt nedrivningsfirma, og hjælper både private og erhverv i hele Danmark.

Kontakt os

​MTE

Tølløsevej 200, 4340 Tølløse

Navigering på Google Maps

Send os en besked via nedenstående
​e-mail eller brug formularen her.

E-mail: tilbud@mte.dk

Følg os på Facebook

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os ang. nedrivningsopgaver.

Hverdage 08.00 - 16.00