Strandrensning udført af kompetent firma​

Leder du efter et professionelt firma, som tilbyder strandrensning til fornuftige priser? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos MTE har vi stor erfaring med rensning af strande, så du kan trygt lade os klare opgaven for dig. Vi har lokale kunder fra Tølløse, Holbæk og Roskilde, men vi har kunder på hele Sjælland.

Grundet vores mangeårige erfaring på området har vi udviklet et fornuftigt setup med maskine og strandrenser. Vi har valgt at køre med en frontmonteret cleaner på vores Bobcat T770 på bælter. Det giver nemlig det mindste jordtryk og sikrer, at affald, sten, grene med mere bliver fjernet, før bælterne på maskinen når at trykke det ned i jorden.

Vi tilbyder strandrensning efter dine ønsker

Hos os er både store og små opgaver velkomne, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp til strandrensning. Afhængigt af hvor dybt stranden skal renses, kan vi rense helt op til 15.000 kvadratmeter i timen.​ Dog anbefaler vi, at man som minimum renser ned i fem centimeters dybde, hvor vi kan klare 8.000-10.000 kvadratmeter i timen.

Vi renser ned til 20 centimeter i dybden.

Hvis du ikke ønsker at forstyrre badende gæster med maskiner, som larmer, så bare rolig – vi kører nemlig også gerne om natten, når folk har forladt stranden. Om du ønsker, at vi kører nat eller dag, har ingen betydning for os, og derfor er prisen den samme. Vi efterlader altid en ren strand, som er klar til at modtage nye besøgende.

Kontakt os for at lave en aftale

Har du lyst til at høre mere og måske lave en aftale med os? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at høre om dine behov, hvorefter vi sammensætter et godt tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefon 31 25 27 23 eller på tilbud@mte.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

​​

Skal du have løst en opgave professionelt?

Vi nedriver, nedbryder og klipper alt - også det de andre ikke kan! Lad os høre om din opgave og afgive et tilbud - helt uforpligtende.

MTE er din profesionelle nedrivnings samarbejdspartner inden for totalnedrivning, beton og stålkonstruktioner, og miljøsanering.

Vi har mange års erfaring som alsidigt nedrivningsfirma, og hjælper både private og erhverv i hele Danmark.

Kontakt os

​MTE

Tølløsevej 200, 4340 Tølløse

Navigering på Google Maps

Send os en besked via nedenstående
​e-mail eller brug formularen her.

E-mail: tilbud@mte.dk

Følg os på Facebook

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os ang. nedrivningsopgaver.

Hverdage 08.00 - 16.00